Solceller

Söker du en hållbar och ekonomiskt fördelaktig lösning för att producera din egen energi? Vi på Svensk Byggstandard AB är stolta över att erbjuda solcellslösningar genom vårt samarbete med Grönteknik AB.

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök i samband med offertbegäran.

Solceller är en banbrytande teknologi som erbjuder en rad fördelar och har blivit en alltmer populär energikälla runt om i Sverige.

Ren och förnybar energi

Solceller omvandlar solens ljus direkt till elektricitet utan att producera några skadliga utsläpp eller förbruka begränsade resurser. Genom att använda solenergi kan vi minska vårt beroende av fossila bränslen och bidra till att bekämpa klimatförändringar.

Ekonomiska fördelar

Trots de initiala investeringskostnaderna kan solceller vara en lönsam investering på lång sikt. Efter att solpanelerna har installerats och betalat för sig själva, genererar de gratis elektricitet under hela sin livslängd, vilket minskar eller eliminerar elräkningar.
Dessutom kan överskott av solenergi säljas tillbaka till elnätet, vilket ger ytterligare intäkter.

Minimalt underhåll och lång livslängd

Genom att producera sin egen el med solceller kan hushåll och företag minska sin sårbarhet för energiprisfluktuationer och avbrott i elförsörjningen. Detta ger en känsla av oberoende och kan vara särskilt fördelaktigt i områden där tillförseln av el är instabil eller kostsam att ansluta till.

Självförsörjning och energioberoende

Solcellsanläggningar kräver generellt sett mycket lite underhåll och har en lång livslängd, vanligtvis över 25 år. Efter installationen behöver de endast periodisk rengöring för att säkerställa optimal prestanda. Detta gör solceller till en pålitlig och långsiktig investering för att säkra en pålitlig energiförsörjning.

Solceller som energikälla

Solceller är en hållbar och ekonomiskt fördelaktig lösning för att producera ren energi och minska vårt beroende av icke-förnybara energikällor.
Genom att investera i solcellsteknologi kan vi bidra till en mer hållbar och miljövänlig framtid samtidigt som vi säkrar våra egna energibehov.

Varför anlita Svensk Byggstandard?

Solenergi på ett enkelt och effektivt sätt

När du anlitar Svensk Byggstandard för din solcellinstallation får du en installatör som är försäkrad och licensierad. Detta säkerställer både din och arbetarnas trygghet i händelse av olyckor eller skador under arbetets gång. Vi har omfattande erfarenhet och referenser från tidigare projekt, och vi erbjuder trygga garantier för vårt utförda arbete.

Försäkring och Licens

Erfarenhet​ och referenser

Garantier på arbete

Såhär går vi tillväga

Att anlita en professionell solcellsinstallatör är en investering i ditt hem och dess långsiktiga energieffektivitet. Det garanterar att dina solpaneler installeras korrekt och säkert, vilket är avgörande för att maximera solenergiutnyttjandet och säkerställa hållbarheten för din anläggning och ditt hem.

01.

Konsultation​

Vi inleder med en noggrann samrådssession för att förstå dina behov och visioner fullständigt. Detta steg är väsentligt för att utforma en individanpassad strategi som uppfyller dina exakta krav.

02.

Offert

Vi på Svenskbyggstandard stöttar dig i att välja solpanelsystem som är anpassade efter dina behov och din ekonomiska ram.

03.

Installation

Att uppnå högsta kvalitet kräver en förstklassig installation av solpaneler.

04.

Kvalitetskontroll

Vi noggrant granskar kvaliteten på varje aspekt av installationen av solceller för att säkerställa högsta standard och prestanda.
Vill du planera ett projekt med oss?

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök i samband med offertbegäran.

Svensk Byggstandard erbjuder värdefulla råd om materialval, underhåll och energieffektivitet för ditt solpanelstak. Dessutom finns vi här för att hjälpa dig att fatta informerade beslut angående ditt solpanelprojekt.

Svar inom 60

Kontakta oss

För förfrågningar som tas emot mellan kl. 07.00 och kl. 16.00 strävar vi efter att svara inom en timme.

Kontakformulär

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Telefonnummer

070 010 19 18